Hydrafacial giver 6 behandlinger i én behandling på kun 30 minutter = The best skin of your life!

 

Hydrafacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. Hydrafacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt.

 

HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion. Det er klinisk bevist, at behandlinger med HydraFacial mindsker synlige linjer, rynker og porer og mindsker talgproduktionen og urenheder, hyperpigmentering og giver en synligt smukkere hud.

Signatur Hydrafacial Nyhed!

Denne behandling består af en dybdegående rens, eksfoliering og hydrering af huden ved brug af super sera med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.

1000,00 kr.

Varighed: 30 min

Deluxe Hydrafacial Nyhed!

Samme som Signatur Hydrafacial + BOOSTER. Tilføjelsen af DermaBuilder hjælper med reduktion af linjer og rynker på huden, samt brugen af Brinetol minimerer mørke pletter.

1350,00 kr.

Varighed: 45 min

Platinium Hydrafacial Nyhed!

Prøv den ultimative Hydrafacial oplevelse! Behandlingen starter med afgiftningsprocess med lymfeterapi. Efterfulgt af Deluxe Hydrafacial behandligen med brug af en selvvalgt super sera. Afslutningsvis behandles huden med LED-lys terapi.

1600,00 kr.

Varighed: 60 min