FAQ - Få svar på ofte stillede spørgsmål

Lash Lift

6-8 uger, afhængig af din vækstcyklus

Lash Lift er en kemisk proces, som virker udtørrende på vipperne. Din behandler lægger en intensiv fugtighedskur på dine vipper som sidste led i behandlingen. Denne må ikke vaskes af. Kuren indeholder blandt andet Keratin.

Det skal du. Vi anbefaler Sanzi Eye Zone Conditioner Serum som vi forhandler i klinikken. Denne bruges hver dag og holder dine vipper sunde, hydreret og du vil opnå et pænere resultat, længere.

Det kan man, produkterne kommer ikke i kontakt med huden, og da hår er “dødt materiale” er der ingenting der går i blodbanerne.

Nej ikke hvis du går til en certificeret behandler, der bruger kvalitetsprodukter og som har styr på sit håndværk. Går du oftere end de anbefalet 6+ uger, så kan du risikere at dine hår bliver meget tørre, kruset og “umulige”. Har du været uheldig, så kan vi hjælpe dig med en “Reverse” lift, som retter dine vipper ud. Der skal dog gå 6+ uger før du får et ordentlig Lash Lift efter denne behandling.

Sagtens. Det er dine egne vipper så du kan gøre som du plejer.
Vippeserum er en rigtig god ide at bruge sammen med Lash Lift.

Det kan du. Hvis du er multiallergiker så kan vi lave en test, før vi laver behandlingen.

Der skal gå minimum 6 uger før nyt Last Lift. Hvis du stadig har en del buk efter forrige behandling, så skal du vente. Hvis der udføres nyt Last Lift for tidligt, risikerer man at behandle det samme sted to gange og risikoen for overbehandling/udtørrede (og følgende let for at knække) er stor. Vores vipper har en levetid på 6-8 uger, det er forskelligt fra person til person.

Brow Lamination

 • Tynde hår 6-8 uger
 • Tykke hår 6-10 uger
 • Undgå brug af Retinol, AHA syrer og andre peelinger i området, 1-2 uger før Brow Lamination.
 • Undgå at vokse/plukke dine bryn i mindst 1 uge før din behandling.
 • Ikke klip dine bryn (overhovedet). Det bedste resultat får du hvis hårene aldrig er blevet klippet.
 • Du bør prøve at sove på ryggen den første nat. Ligger du på siden, presses hårene automatisk ned i puden og hårene kan dermed “krølle”.
 • Vand kan forstyrre lamineringsprocessen og have indflydelse på varigheden af behandlingen. Efter selve Brow Lamination behandlingen, lægges der en intensiv fugtighedskur/keratin kur på som ikke må vaskes af.
 • Det kan være at dine bryn ikke har fået nok tid i lamineringsprocessen, i behandlingen, eller at du ved et uheld er kommet til at få vand på dem. Kontakt din behandler eller smut forbi klinikken så de kan se på det. 
 • Grundet lamineringsprocessem, der nedbryder protein båndet for så at bygge det op igen, er det ikke muligt at lave “Reverse” Brow Lamination. De laminerede hår vil vokse ud og falde af, når der tid for det. 
 • Efter 24 timer skal brynene fugtes og næres med en Brow Conditioner. I klinikken sælger vi Sanzi “Eye Zone Conditioner serum” som er udviklet specielt til Brow Lamination og Last Lift. Med denne opnår du længere varighed og et sundere resultat. Conditioneren har en spoolie/børste, som du børster brynene på plads med.

– Med Brow Lamination skal du fugte, pleje og STYLE/børste dine bryn hver dag. Brow        Lamination er ikke et “færdig” produkt, det er en hjælp til dig som ønsker at have bedre styr på hårene. Efter lamineringen, kan du style/børste dem som du vil og de vil sidde sådan hele dagen.
Har du tykke hårstrå, så kan man bruge en Brow Gel hvis de ikke er 100% medgårlige alene.

 • Ligesom med permanent af dit hår på hovedet, eller blegning etc, så kan det føre til at hårene bliver udtørrede, uden den anbefalede pleje. Hvis du får Brow Lamination for tidlig efter sidste behandling, kan det også lede til tørre, skrøbelige hår der knækker/falder af.

– Nej. Produkterne lægges direkte på huden og der kan være risiko for at det går i blodbanerne.

Lash Extensions

 • Lash Extension er syntetiske “hår” der limes på dine egne vipper. 

Single lashes: 1:1 metoden, hvor 1 syntetisk “hår” limes på 1 af dine vipper.

 • Volume lashes: håndlavede vifter af flere syntetiske “hår” limes på 1 af dine vipper. Giver et fyldigt og “fluffy” look.
  Her kan man variere i hvor mange syntetiske “hår” man bruger:
  Light volume: 2-4 syntetiske “hår”, som giver et let men fyldigt look
  Mega volume: 4-6 syntetiske “hår”, som giver et fyldigt, mere dramatisk look.
 • Hybrid lashes: blanding af single og volume.

– Tynde, skrøbelige vipper bør fyldes op hver 2. uge.
– Normale – stærke vipper fyldes op senest hver 3. uge.
Vores øjenvipper vokser og falder af hele tiden. Vores øjenvipper har en ca levetid 6-8 uger. Går der for længe mellem dine opfyldninger, vil der være for meget der er faldet af/vokset ud og må fjernes, til at det regnes som en opfyldning. Der vil din behandler vurdere om det er prisen af nyt sæt eller en opfyldning.

 • Lash Extensions holder gerne 6-8 uger men i løbet af den tid vil der falde mange af hvis du ikke kommer til opfyldning (hver 2. eller 3. uge) Vi mister dagligt ca 5 øjenvipper pr øje.

Med Last Extensions slipper du for mascara ned af kinderne, når du hopper i poolen eller du sveder under solen. Men ligesom med alt andet kan små partikler sætte sig i vipperne og forringe holdbarheden, så selvom du ikke bruger nogen produkter omkring øjnene, kan klor og saltvand være skyld i dårlig holdbarhed.

6: Hvordan renser jeg Lash Extensions?

 • Vi anbefaler at vaske/rense dine vipper med en special vippeshampoo 2-4 gange pr uge, samt børste dem dagligt. Derudover er det rigtig godt at bruge en godkendt vippeserum, for at styrke og nære dine øjenvipper.
 • Hvis arbejdet er udført korrekt, så skader det ikke dine øjenvipper. Men, hvis der påsættes for tunge vipper (for lange, tykke eller for mange volume i forhold til hvad dine øjenvipper kan bære), så vil du opleve at dine egne vipper tynges ned og falder af for tidligt. Hos Clinique Nour er vi optaget af et sundt og helsemæssig forsvarligt miljø, derfor vil din vippeteknikker her, gå ned i tykkelse/længde etc, hvis dette sker.
 • Det kan du godt. Vi gør opmærksom på at hvis det er tidlig i graviditeten, kan kroppen finde på at frastøde fremmedelementer og holdbarheden kan derfor ikke garanteres.

Daglig brug mascara og anden øjenmakeup vil forringe kvaliteten og holdbarheden af dine vipper og skal undgåes. Kom altid med nyvaskede vipper til din vippetid og hav aldrig mascara på dem. Hvis du skal til en festlig begivenhed og gerne vil have øjenmakeup på, så kan du selvfølgelig godt det. Vask dine vipper godt og grundigt bagefter så du er sikker på at al øjenmakeup er borte.

 • Ligesom med permanent af dit hår på hovedet, eller blegning etc, så kan det føre til at hårene bliver udtørrede, uden den anbefalede pleje. Hvis du får Brow Lamination for tidlig efter sidste behandling, kan det også lede til tørre, skrøbelige hår der knækker/falder af.

– Nej. Produkterne lægges direkte på huden og der kan være risiko for at det går i blodbanerne.

Hårfjerning med Lycon

Det er meget forskelligt hvordan man oplever voksning, i forhold til hvordan ens smertetærskel er, men vi bruger den mest skånsomme og milde voks på markedet, til alle vores voksbehandlinger. 

5 mm på kroppen, 1-2 mm i ansigtet. 

Der gives ingen garanti for at hårvæksten forsvinder men i mange tilfælde oplever flere formindsket hårvækst, over tid!

 Man skal undgå at svede efter en voksbehandling i 24-48 timer efter behandling.

Nej. Huden er meget eksponeret for pigmentforandringer efter en voksbehandling.

Kom nyvasket, uden creme, men exfolier området der skal vokses, dagen før din tid På den måde er vi sikre på at de fleste hår kommer med.

 • Ingen træning, solning i 24-48 timer
 • Exfolier (scrub) huden 1-2 gange pr uge (efter 24 timer)
 • Brug bodylotion for at holde huden blød og smidig.
 • Indgroede hår tager vi os gerne af, så lad endelig være med at pille for at undgå ar dannelse.

Ansigtsbehandlinger

 • Kom gerne ind til en uforpligtende, gratis konsultation, så vil vi analysere og vurdere hvad der skal gøres. Vi har en dybderens behandling der hedder Purus Acne, hvor vi målrettet arbejder med urenheder så som talgknopper. Den passer for alle, i alle aldre.
 • Konceptet bygger på frugtsyre, som skånsomt, men effektivt fjerner de døde hudceller. På den måde stimulerer man huden til regenerering af hudceller, collagen og hyaluronsyre. Frugtsyre peeling findes i mange varianter, som passer til forskellige hudproblemer.
 • Ved en dybderens ekstraherer din behandler på nænsom vis hudorme og urenheder (både åbne og indkapslede) ud af huden. Ekstraktionerne foretages manuelt dels med fingrene og dels med en engangs-lancet (en nål) for at åbne huden og dermed afhjælpe en nænsom ekstrahering af urenheder.
 • Pleje er næring og fedtstof, mens fugt er vand. Uanset din hudtype er det essentielt, at den er tilstrækkelig velfugtet, da en velfugtet hud er i stand til at optage ingredienserne fra dine produkter bedre. En god kilde til fugt kunne være hyaluonsyre, der både tilfører og holder på fugten. Har du tør hud er det vigtigt at kombinere fugt med fedtstof. Fugt alene vil nemlig lynhurtigt fordampe fra en tør hud, da den mangler fedtstof til at holde på fugten. Et godt fedtstof kunne være sheasmør, som virker barriereopbyggende og plejende, eller squalaneolie, der er supergod til at forsegle fugt.
 • HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter. Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation.
Få eksklusive tilbud og nyheder
✖ Luk