Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

4 x Stabilized Vitamin C Serum 20 ml.

660,00 DKK

Beskrivelse

4 x stabiliseret C-vitamin 30 % fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes i et bredt omfang til alle/de fleste hudtyper og hudproblemer – alt fra hudens ældning til hyperpigmentering og følsom hud. 4x stabiliseret Vit. C er løsningen til behandling af en lang række hudproblemer, men er også et godt supplement til øvrige behandlinger og den daglige hudpleje.

Anti-aging processen udsættes, idet der skabes antioxidanter med UV-A/B beskyttende effekt på hudens lipider, hvilket forhindrer, at hudcellerne skades, så der opstår unødig ældning af huden. En kraftfuld lipofil gennemtrængningsevne sørger for at nå de dybtliggende fibroblaster, huden stimuleres til ny

collagendannelse og samtidig forebygges degenerering af vævet.

Dette produkt kan også anvendes som “whitening”-ingrediens, da det reducerer produktionen af enzymet Tyrosinase. De gamle, pigmenterede hudceller vil blive afstødt og i stedet blive erstattet af en ny, fin, pletfri hud. Med den høje Medex-dossering på 30 %, har man skabt en så kraftfuld koncentration, hvilket r det muligt at opnå nye, uovertrufne resultater i sine behandlinger.

Dette uovertrufne ”reparations-vitamin”, med en koncentration på hele 30 %, r det muligt at opnå nye, uovertrufne resultater i sine behandlinger, ved bl.a.:

Anti-age

Hudforbedring

Collagenvævet

Behandling af rødme

Behandling af rosacea

Hyperpigmentering.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button