Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

Tilbud

Lysterapipakke – Acne & Fedtet hud – Blå Lys

2.607,50 DKK

Beskrivelse 

Vi har lavet et hjemmekit til dig, hvor du inkl. lysmasken får produkter med til den hudtilstand du vil arbejde på. Dog anbefaler vi at du allerede har gennemgået et Lysterapi forløb i samarbejde med en af vores professionelle forhandler, for at opnå det bedste resultat.

Det blå lys er super desinficerende og betændelseshæmmende. Meget effektivt mod acne og anden form for tilstopninger, Den er med til at minimerer fremkomsten af acne – dræber bakterier i huden – beroliger huden, samt minimerer rødme og irritation.

Det blå lys kan bruges af alle former for acne, både til den unge og voksen acne. Du optimerer hermed effekten af dine produkter med lyset til en bedring af huden.

Denne pakke indeholder:
Highly Concentrated B5 vitamin: Minimerer fremkomst af acne – frisker huden op- stabiliserer fugtbalancen.

Purus Mask: Beroliger – desinficerer – minimerer porer og betændelse i huden – hudens ambulance.

Creme Humedios: Til den fedtet og uren hud – stabiliserer fugtbalance – beroliger og genopbygger.

Med dette sæt kan du komme meget længere en hidtil, i bekæmpelsen af acne og irritation i huden.

Effekten ved lys-terapi er baseret på forskellige lys frekvenser i farverne rød, grøn, lilla, cyan, gul, hvid og blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Det kan sammenlignes med den måde en plante indfanger energien fra solen, så den kan vokse. Den såkaldte fotosyntese. Et andet eksempel på en lignende proces er den måde, hvorved huden optager D-vitamin, hvilket også sker under påvirkning af sollys. Det skal dog siges, at lys-terapi IKKE indeholder nogle af de skadelige stråler som vi får fra solen.
Lyset vil på samme måde have en positiv og specifik interaktion med huden. Alle lys frekvenser er synlige og relaterer naturligt til huden, sådan at huden er beskyttet og ikke udsættes for skadelig effekt, som det kan være tilfældet med for aggressive bølgelængder. Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne, har lyset også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer samt hudens ilt-niveau.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button