Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

Medex Serum “Phyto Hormones” æske á 5×20 ml.

2.200,00 DKK

Anbefales til: Østrogenmangel

Stærkt dehydreret hud

Ujævn hud

Trist/grå hud

Følsom hud

En kombination af vegetabilske hormoner og hyaluronsyre, som afhjælper de negative ældningsproblemer for kvinden 40 .

En kombination af vegetabilske hormoner og hyaluronsyre afhjælper de negative ældningsproblemer, der kan forekomme i huden grundet hormonelle forandringer. Klimakteriet kan skabe betydelige ændringer i hormonbalancen, og disse ændringer medfører ofte en nedgang i hudens fugtbalance, hvilket resulterer i en tyndere og mere r hud, hvor rynker og slap hud begynder at vise sig. Allerede fra 40 års alderen falder østrogenniveauet, og dette påvirker hudbarrieren samt hudens produktion af filaggriner. (Filaggrin er det protein, der binder hudcellernes keratinfibre sammen for at opretholde en normal hudbarriere).

I 40 års alderen opdager man måske hudproblemer, som man aldrig har bemærket før. Disse ændringer er forårsaget af mangel på hormoner i huden. Serum Phyto Hormones indeholder en j dosis hyaluronsyre, som booster huden tydeligt og samtidig genererer masser af fugt. Serum Phyto Hormones anbefales til

stærkt dehydreret hud, ujævn hudstruktur, grå/trist hudtone samt sensitiv hud.

Et par dråber påføres på huden morgen og aften. Herpå anvendes den sædvanlige anbefalede Medexcremepleje, og snart vil huden stråle igen.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button