Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

Serum Repair Therapy

495,00 DKK

Anbefales til:

Slap/løs hud

Moden hud

Cellulite

“Kragetæer

Stamcelle-teknologi der r slap hud smuk igen – med eller uden kosmetiske indgreb

Slap hud samt rynker og linjer, der er blevet for dybe og grove, er kort sagt ikke en hud, der er ønskelig. For at kunne give huden et udglattende løft har man brug for et kraftfuldt produkt, og her kan vi anbefale Concentrated Stam Cell Serum.

Denne serum kan med stor fordel anvendes i kombination med Serum 10,5 Arnyligine. Begge serums er meget velegnede til effektfuld anti-age behandling. De anvendes i stor udstrækning til de samme indikationer, men de har alligevel hver sin specifikke effekt og virkning, som i kombination bliver forstærket og giver fantastiske resultater.

Concentrated Stam Cell Serum er et vidundermiddel, hvis man ikke ønsker kosmetiske indgreb og/eller fillers, men er også særdeles velegnet som supplerende/kombinationsbehandling i forbindelse med indgreb eller fillers.

Man gennemgår et 2 mdrs. kurforløb i kombination med den anbefalede Medex hudpleje. Der påføres et par dråber ”Concentrated Stam Cell Serumpå huden, lad det trænge ind i ca. 3 minutter og anvend den anbefalede Medex dagog/eller natcreme herover.1 x

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button