Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

THE SOLUTION Anti-Wrinkle Collagen

498,00 DKK

498,- for en pakke eller købe 3 og betale kun for 2 til 999,-

The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen er et kollagenpulver, helt uden smag, som nemt kan blandes i mad eller drikke. Produktet bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud.

Det vigtige mellemlag i huden er det som bidrager til at det øverste af huden – epidermis – forbliver glat og jævn. I dette hudlag udgør kollagen mere end 80% af tørstofferne. Når kollagenniveauet falder fra 25-30 årsalderen bliver mellemlaget – dermis – gradvist mere “porøst”, og huden taber derfor volumen og spændstighed med alderen. Ved at tilføre kroppen specifikke hydrolyserede kollagenpeptider, kan man både reducere, samt forhindre dannelsen af rynker og fine linjer. Kollagenpulveret i The Solution er et unikt patenteret kollagen, som har dokumenteret effekt gennem solide studier. Du kan læse endnu mere om disse studier under Stories.

Tag din daglige hudplejerutine til et nyt niveau – bekæmp rynkerne indefra.

Ingredienser og dosering

Indeholder kun 100% hydrolyseret kollagen. Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, så hæld gerne pulveret i glasset først, og dernæst vand. Lad det stå i ca. 30 sek. til det er opløst, og det er klar til at drikkes. En daglig dosis indeholder 2,5 g kollagenhydrolysat. Flere studier om oral indtagelse af kollagenpeptiderne anvendt i The Solution TM er blevet offentliggjort. Resultaterne på rynker og appelsinhud er opsigtsvækkende.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides, og giver ikke øget effekt. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil, og bør ikke erstatte medicin. Ved graviditet, amning eller brug af receptpligtige lægemidler bør egen læge informeres om brugen af kosttilskud.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Andre købte også

Call Now Button