Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

Ansigtsbehandlinger

Gratis hudanalyse

Mangler du inspiration til, hvordan du finder den helt rigtige ansigtscreme, så book en tid hos cliniquenour som tilbyder gratis råd og vejledning.

Huden inddeles i fem forskellige hudtyper: Normal hud, fedtet hud, tør hud, kombineret hud og sart hud. Hos cliniquenour kan du komme ind og få svar på, hvilken hudtype du har – og hvordan du plejer den – helt gratis

ansigtsbehandlinger behandlinger

Signatur Hydrafacial Nyhed!

Denne behandling består af en dybdegående rens, eksfoliering og hydrering af huden ved brug af super sera med antioxidanter, peptider og hyaluronsyre.

1000,00 kr.

Varighed: 30 min

Deluxe Hydrafacial Nyhed!

Samme som Signatur Hydrafacial + BOOSTER. Tilføjelsen af DermaBuilder hjælper med reduktion af linjer og rynker på huden, samt brugen af Brinetol minimerer mørke pletter.

1350,00 kr.

Varighed: 45 min

Platinium Hydrafacial Nyhed!

Prøv den ultimative Hydrafacial oplevelse! Behandlingen starter med afgiftningsprocess med lymfeterapi. Efterfulgt af Deluxe Hydrafacial behandligen med brug af en selvvalgt super sera. Afslutningsvis behandles huden med LED-lys terapi.

1600,00 kr.

Varighed: 60 min

Klassisk behandling

Hudanalyse, Afrensning, peeling, dybderens, fjernelse af urenheder, let massage, maske efter hudtype, afsluttende cremepleje samt vejledning om hjemmeprodukter.

475,00 kr.

Varighed: 60 min

PURUS Acne behandling

Specialbehandling og dybdevirkende, bekæmper acne og betændelsetilstande. En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om det er teenage- eller voksenacne.

Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul, pelejende og beroligende maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

475,00 kr.

PURUS Acne kur

6 behandlinger – til en billigere pris!

 

2.250,00 kr.

Masque Membraneux – kollagen E maske

En collagen & vit. E maske, som skaber elasticitet og fasthed til huden. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler.
Behandlingen er af højeste kvalitet og den anbefales også til dekolleté.

595,00 kr.

Josephine van Steinborg – ”Caviar Treatment”

Eksklusiv og luksuriøs anti-age. Specialudviklede masker og cremer til behandling og pleje af udtryks- linjer, aldrende/moden og tør hud. Serien er uden parabener og indeholder blandt andet udtræk af ægte caviar. Giver effektiv næring, reparerer og genskaber en smidig hud.

 

895,00 kr.

Varighed: 90 min

Hyaluronbehandling

Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende binde- vævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

 

700,00 kr.

Varighed: 90 min

4 x Stabilized Vitamin C behandling

Med stabiliseret Vitamin C 30 % har man skabt en så kraftfuld koncentration, at det nu er muligt at opnå uovertrufne behandlingsresultater med Vit C. Kan anvendes til en lang række formål; bl.a. anti-age, rødme, rosacea og hyperpigmentering

 

895,00 kr.

Varighed: 90 min

Serum Repair Therapy behandling

Biomedicinske og prisnominerede serum-serie, der er specialudviklet til at behandle en lang række pro- blematiske hudtilstande. Et stærkt aktiv, uanset om det er aldrende/rynket hud eller inflammatorisk ac- ne. Også velegnet til før- og efterbehandling i for- bindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

895,00 kr.

Varighed: 90 min

Æterisk Face & Dekolleté Lift

Luksuriøs og intensiv behandling for ansigt og dekol- leté. Baseret på fine, æteriske olier samt en eksklusiv sammensætning af specielle masker og helt nye be- handlingsteknikker. Forbedrer hudfunktion og mod- standskraft, mens duftene beroliger sanserne og stimulerer nervesystemet.

995,00 kr.

Varighed: 105 min

Medex MicroNeedles Skinroller – for ansigt

Den helt rigtige behandling til både anti-age og behandling af arvæv. Kan evt. anvendes som alter- nativ til fillers. Ved at rulle skinrolleren hen over hud- en bliver der skabt hundredevis af små penetrering- er i hudens overflade, og dette bevirker, at de akti- ve ingredienser kan trænge dybt ind i huden for maksimal gavn og effekt. Som resultat heraf skabes en øget produktion af collagen og elastin, som giver mere fasthed til huden og gør den glat og spænd- stig igen.
(Se også mulighederne for behandling af kropsområder).
Kurforløb á 5 behandlinger for ansigt inkl. forudgående konsultation samt individuelt tilpasset ansigtsbehandling ifm. alle behandlinger.

4995,00 kr.

Skal forudbestilles og betales.

AHA frugtsyre

Frugtsyre stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader. Arvæv, småar efter acne og grove porre bliver reduceret synligt og hud med acne og betændelsestilstand bliver bragt i balance og normaliseres. Blodcirkulationen øges, og træt og trist hud bliver forbedret og får tilført friskhed.

575,00 kr.

Varighed: 75 min.

AHA frugtsyre KUR

Intensiv behandling der reducerer farveforskellene i huden, eks. pigment forstyrrelser og solskoldet hud, mindsker linier og giver et ensartet billede. Kur af 5 behandlinger – til en billigere pris!

5 klip – 2400 kr.

2295,00 kr.

AHA Lift – Anti-age

Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. AHA 10 % frugtsyrebehandling efterfulgt af den re- genererende og opstrammende Membraneux-maske med collagen og vitamin E. En behandling der både forbedrer på sigt samt giver et synligt resultat nu og her.

725,00 kr.

Varighed: 105 min

Masque Lumière Lysterapi-maske

Denne unikke og prisnominerede lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målret- tede effekt. Der kan således tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/ar- væv eller acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater.

Anti-age : Rødt lys (650 – 700 nm)​

  • ​Reducerer nedbrydningen af elastin
  • Øger pro-collagen
  • Bindevævet forbedres
  • Huden regenerer og revitaliserer

Komplet Masque Lumière behandling
inkl. før- og efterpleje.

725,00 kr.

Varighed: 75 min

Hyperpigmentering : Grønt lys (525-550 nm)

  • ​Regulerer hyperpigmentering
  • Stablilserer melaninproduktionen
  • Forbedrer huden ved ar- og sårheling​

Mini Masque Lumére behandling

395,00 kr.

Varighed: 30 min

Acne : Blåviolet lys (430-450 nm)

  • ​Antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien
  • Interaktion med de såkaldte Porphyines
  • Eliminerer de bakterielle molekyler​

Kurforløb m/ Masque Lumière Individuelt behandlingsforløb bestående af 4 store og 6 små behandlinger

5000,00 kr.

Teenagebehandling (indtil 18 år)

Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. AHA 10 % frugtsyrebehandling efterfulgt af den re- genererende og opstrammende Membraneux-maske med collagen og vitamin E. En behandling der både forbedrer på sigt samt giver et synligt resultat nu og her.

 

Særpris

345,00 kr.

Varighed: 45 min

Fragile/Softly

Special ansigtsbehandling mod eksem, overfølsom- hed, og ekstrem tørhed. Fragile/Softly indeholder 0 % parfume. Til den meget sarte hud.

Behandlingen må udføres til gravide

495,00 kr.

Varighed: 75 min

Guldbehandling

Naturlig guldbehandlingen ægte 24 karats guld af den reneste karat 99.99%.
Guldet opstrammer, forynger og reducerer samtidig gamle ar. Der laves desuden en AHA frugtsyre peeling i hele ansigtet inden vi ligger guldet på derefter afslutter vi med guld serum og guld creme.
Gives højest to gange ugentligt og altid dagen FØR en stor begivenhed.

1195,00 kr.

Varighed: 90 min

Call Now Button