...

Kosmetiske behandlinger - med naturlige resultater

En kosmetisk behandling hjælper med at udglatte rynker, dybe ar, ujævnheder i huden og poser under øjnene.
 • Volumengivende effekt
 • Reduktion af rynker og fine linjer
 • Minimalt invasiv behandling
 • Resultat med det samme
 • Behandlingstid: 20-45 min.
 • Resultat: Øjeblikkeligt
 • Smerte: Lav
 • Holdbarhed: 6 – 12 måneder
 • Ophelingstid: 1 – 10 dage

Kosmetiske behandlinger - med naturlige resultater

En kosmetisk behandling hjælper med at udglatte rynker, dybe ar, ujævnheder i huden og poser under øjnene.
 • Volumengivende effekt
 • Reduktion af rynker og fine linjer
 • Minimalt invasiv behandling
 • Resultat med det samme
 • Behandlingstid:
  20-45 min.
 • Resultat:
  Øjeblikkeligt
 • Smerteniveau:
  Lav
 • Holdbarhed:
  6 – 12 måneder
 • Ophelingstid:
  1 – 10 dage

Forundersøgelse

Er du ny kunde hos Clinique Nour skal vi først se dig til en gratis konsultation, minimum 48 timer før behandling. 

Ved den uforpligtende forundersøgelse, som enhver ny patient får, gennemgår vi grundigt dine ønsker og behov. 

Book tid til konsultation ved at bruge knappen “ny kunde” nedenfor.

Konsultationen er gratis og uforpligtende. 

I henhold til sundhedsstyrelsens regler skal du inden din behandling med Filler eller skinboosterne altid ind til en konsultation, minimum 48 timer din behandlingstid.
 
Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme. 
 
Konsultationen er gratis og uforpligtende, og vi sætter 30 minutter af hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker eller læge, hvor vi gennemgår dine ønsker. 
 
Under konsultation gennemgår vi herunder evt. risici, gener og mulige komplikationer.

Fillerbehandling

Hos Clinique Nour har vi fokus på at skabe det naturlige og frisk look. 
Produktionen af kollagen og hyaluronsyre falder desværre med alderen, hvilket kan skabe et træt og trist udtryk. 
 
Ved valg af en ikke-permanent fillerbehandling, kan vi sammen genskabe fylde i ansigtet, give dig et mere harmonisk ansigtsudtryk og forbedre eventuel asymmetri.
 
Filler bruges til at udglatte rynker og furer og til at genskabe volumen i området, hvor vi har mistet volumen eller blot ønsker mere end hvad vi naturligt har. 
 
Derudover er Filler effektive til at skulpturere ansigtet og lave konturering, f.eks. til at skabe større symmetri.
Filler er et produkt som består af 98% vand og 2% hyaluronsure. Hyaluronsyre er et naturligt fugt- og volumegivende komponent i kroppen. Det tiltrækker væske og løfter og fylder vævet ud i det område man behandler med filler.
 
Filler bruges altså til de behandlinger hvor målet er at løfte, fylde ud eller forstørre og genskabe. Eksempler på behandlinger kan være læbeforstørrelse, markering af kæbelinje, næsekorrektion, genoprettelse af generel tab af fylde i ansigtet eller behandling af vigende hage. 
 
Hos Clinique Nour bruger vi de bedste fillers på markedet, som er de reneste og mest veldokumenterede og velrenommerede fillerprodukter.  
I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden din behandling med Filler, altid ind til en forkonsultation minimum 48 timer før din behandlingstid.
 
Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme. 
 
Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med filler. 

Filler er en behandling, som typisk tager 30-40 minutter. Vi forsøger så vidt muligt, at gøre behandlingen så smertefri, som overhovedet muligt.

Vi bruger således ofte en bedøvende creme udover den lidocain der i forvejen er i produkterne. 

Efter en behandling med filler kan der opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i enkelte tilfælde opstå enkelte blå mærker. 

Efter en læbeforstørrelse, skal der påregnes lidt længere hævelses tid, typisk 2-10 dage.

Holdbarhed på filler er cirka 6 til 12 måneder alt afhængig af hvilket område, der behandles.
 
Områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil produktet holde lidt kortere tid (cirka 6-7 måneder).
 
I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene, tindinger, kæbelinjen og hage har produktet en holdbarhed på cirka 12 måneder. 

Ønsker du et friskere og sundere udseende?

Skinbooster booste din kollagen niveau samt. forbedre kvaliteten af huden, standse dens ældningsproces og tilfører naturlig glød.

Skinbooster er en særligt formuleret hyaluronsyre som skaber en langvarig hydrering og fornyelse af huden indefra. Hyaluronsyre er naturligt i huden, men aftager med alderen, ved at tilføre ekstra hyaluronsyre, forbedre vi hudens elasticitet, minimere fine linjer, rynker samt ar.

Jalupro super hydro, er en af de nyeste Behandlinger indenfor skinbooster.

Hvad gør den?
Jalupro indeholder en stor mængde hyaluronsyre samt aminosyrer og peptider som ikke findes i andre skinbooster, der stimulerer fibroblasterne i din hud, til at producere kollagen og elastin.

Udover at Jalupro indeholder en høj koncentration af hyaluronsyre i en kombination af både høj og lavmolekylær hyalron * består det også af peptider og aminosyrer, som tilsammen er designet til at give intens hydrering og næring til huden, hvilket resulterer i en blødere, glattere og mere ungdommelig hudtone samt en stærk løfteeffekt.

 • Øger hudtone
 • Giver glød og elasticitet –
 • Forbedre hudens spændstighed
 • Reducerer fine linjer, rynker ,ar dannelse, solskader
 • Genfugter og genopliver tør eller dehydreret hud

Hvem er egnet til behandling?
Jalupro er perfekt til alle, der
der ønsker en smuk og ungdommelig hud.
Til dem der ønsker forebygge og holde de første tegn på aldring tilbage.
Den tilføjer samtidigt et ekstra boost af hydrering til mere ældet eller skadet hud og giver glød i huden.

Indikationer:

 • Dehydreret og kreppet hud
 • Kedelig og grå hudtone
 • Aldersrelateret slap eller løs hud
 • Grov hudstruktur, Ar og strækmærker

Vi anbefaler et forløb på 3 behandlinger med et interval på 3-4 uger og derefter en enkelt opfølgende behandling hver 6. måned for at vedligeholde en smuk glød hud.

Profhilo har vundet “The Aesthetics Award 2022” som årets mest innovative behandling.
 
Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt, og adskiller sig, med sin høje koncentration af hyaluronsyre på 64 mg/2ml, fra filler og skinbooster. 
 
 
Med alderen mister huden sin elasticitet, fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig falder. 
 
Med Profhilo skinbooster kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv. 
 
Denne formel giver en biostimulation, så din hud producerer mere kollagen og elastin. 
 
Profhilo er ikke-stabiliseret, hvilket betyder, at den ikke tilføjer volumen, men i stedet er god til de fine tørhedslinjer, som vi får på hele kroppen, og som med tiden udvikler sig til kreppet hud. 
Ejal 40 Skinbooster er i en injektionsbehandling til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet drastisk og give huden mere glød. 
 
Det gør den ved at tilføre huden fugtboost med hyaluronsyre, men også ved at genopbygge hudens fysiologiske funktioner ved at omstrukturerer og styrke hudstrukturen indefra. Både den naturlige hyaluronbalance genoprettes og kollagenproduktionen stimuleres.
 
Det betyder, at Ejal 40 forbedrer hudkvalitet, reducerer og reparerer aldringstegn og samtidig forebygger aldringstegn, ved netop at forbedre hudkvaliteten.

Skinbooster forgår ved at man, med få injektioner, lægger produktet med en tynd nål injiceres i små mængde hvor man ønsker en opstrammende effekt.

Let hævelse samt små blå mærker kan forekomme. Vi anbefaler et behandlingsforløb på 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum for at skabe det bedste resultat.

Derefter kan resultatet holde op til et år, hvorefter vi anbefaler at holde det ved lige med én til to behandlinger årligt.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden din behandling med skinbooster, altid ind til en konsultation, minimum 48 timer din behandlingstid.

Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke få behandling med Skinbooster.

Vi anbefaler et forløb på 3 behandlinger med et interval på 3-4 uger og derfter en enkelte opfølgende behandling hver 6. måned for at vedligeholde en smuk glød hud.

Skinbooster trækker væske og booster hudens egen produktion af Hyaluronsyre, hvorfor det endelige resultat først vil komme gradvist efter behandlingen.

Ved spørgsmål eller bekymring, bør du altid tage kontakt til klinikken, og vi vil rådgive dig.

Har du mørke rander under øjnene eller fine linjer?

Sunekos 200 er en helt unik behandling, der kan behandle de mørke rande under øjnene og de fine linjer i de nære øjenomgivelser, som man ellers ikke har mulighed for at behandle med andre behandlinger, som filler og botox. Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper.

Sunekos 200 er et naturlige produkt i æstetisk medicin, som stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt modvirker behandlingen alderstegn på en naturlig måde. 

Vi anbefaler et behandlingsforløb på 3 behandlinger med omkring en 2-3 ugers interval. For at opnå en markant forbedring, men hele forløbet af 3 behandlinger skal være afsluttet for at vurdere det endelige resultat.

Sunekos er kombinationen af aminosyrer og hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre som findes naturligt i vores hud og binder fugt.
 
Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet. 
I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal du inden din behandling med sunekos, altid ind til en konsultation , minimum 48 timer din behandlingstid.
 
Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.
 
Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke få behandling med Skinbooster. 
Men vil kunne se virkningerne af behandlingen efter en uges tid, efterhånden som huden begynder at forynge sig.
 
Behandling med Sunekos stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen, og det tage en uge og op til 14 dage, før resultatet er fuldt synligt på hudens overflade.
Effekten af Sunekos varer op til 6-8 måneder. 
 
Det anbefales det, at man følger op på resultatet med 1-2 behandlinger afhængig af hudtype hvert halve år. 

KOSMETISKE behandlinger - prisliste

Få eksklusive tilbud og nyheder
✖ Luk