Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

ANTI-AGE HUDPLEJESERIE

880,00 DKK

Plej & forebyg din hud mod aldringens tegn, med 3 trin

Step 1Mild og effektiv renseskum til ansigtet

Soft Cleansing Foam er til dig, der ønsker at holde din hud velplejet og ren. Ved at rense dit ansigt én til to gange dagligt, med denne milde og effektive renseskum, fjernes fedt, snavs og andre urenheder fra huden. Herudover minimeres tilstoppede porer, hvilket r at huden har lettere ved at absorbere f.eks. en serum eller creme. Dette vil samtidig skabe fri passage til, at kunne optage de gode og nærende ingredienser, fra dine øvrige hudplejeprodukter.

Step 2Udglatter og øger hudens spændstighed

Anti-Aging Lifting Serum er til dig, der ønsker at give din hud en dybdegående pleje, hvor du samtidig r en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt. Serummen er udviklet til, at trænge dybt ind i huden og give fugt og pleje, hvor bl.a. vitamin C øger hudens spændstighed og glød, og kollagen styrker hudens fasthed og tekstur, som er en essentiel del af, at minimere aldringens tegn i huden. Anti-Aging Lifting Serum har med dets tynde konsistens, nemt ved at trænge dybt ind i huden, og arbejde aktivt med, at styrke cellefornyelsen og tilføre den fugt. Fugten tilføres bl.a. i form af sodium hyaluronate, som giver huden et fugt boost, som modvirker dehydrering, og herved afhjælper slaphed og øger elasticiteten i huden.

Step 3Forebygger og modvirker hudens naturlige ældningstegn

Anti-Aging Face Cream er til dig, der ønsker at bevare en spændstig og glat hud, med en flot glød. Cremen er specielt udviklet til at forebygge din hud mod aldringens tegn, og samtidig bekæmpe små fine linjer og rynker. Anti-Aging Face Cream har en aktiv effekt, hvor bl.a. vitamin B3 r ind og udglatter og forbedrer de små fine linjer, sammen med de tilsatte peptider. Vitamin C styrker og genskaber kollagen, samt elastin fibrene i huden, som er dem der holder din hud glat og elastisk. Samtidig giver vitamin C en ensartet hudtone og glød til dit ansigt.

Ydermere er de tre produkter tilsat en masse antioxidanter. Disse har en beskyttende effekt mod frie radikaler, som bl.a. er dem vi kender fra luftforurening. Herved danner du en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.

Rig på antioxidanter, peptider & vitaminer

Kan bruges både dag og nat

Egnet til alle hudtyper

Ikke tilsat parfume

Fri for parabener

Vegansk certificeret Anvendelse:

1) Rens din hud fri for fedt, snavs og andre urenheder. Ved at rense huden én til to gange dagligt, vil man minimere tilstoppede porer og dermed få en renere hud. Ligeledes vil der skabes fri passage, til nemmere at kunne absorbere de aktive ingredienser fra serummen og cremen.

2) Påfør herefter serummen, og masser det nænsomt ind i huden indtil det er absorberet.

3) Hernæst påføres cremen, som ligeledes masseres nænsomt ind i huden indtil det er absorberet.

4) Denne proces gentages både morgen og aften, for at opnå den maksimale effekt af vores Anti Aging produkter.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button