Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

ANTI-AGING LIFTING SERUM 30ML

390,00 DKK

Udglatter og øger hudens spændstighed

Anti-Aging Lifting Serum er til dig, der ønsker at give din hud en dybdegående pleje, hvor du samtidig r en øjeblikkelig opstramning og udglattende effekt. Serummen er udviklet til, at trænge dybt ind i huden og give fugt og pleje, hvor bl.a. vitamin C øger hudens spændstighed og glød, og kollagen styrker hudens fasthed og tekstur, som er en essentiel del af, at minimere aldringens tegn i huden.

Anti-Aging Lifting Serum har med dets tynde konsistens, nemt ved at trænge dybt ind i huden, og arbejde aktivt med, at styrke cellefornyelsen og tilføre den fugt. Fugten tilføres bl.a. i form af sodium hyaluronate, som giver huden et fugt boost, som modvirker dehydrering, og herved afhjælper slaphed og øger elasticiteten i huden. Yderligere er serummen tilsat en masse antioxidanter, herunder vitamin E og C, samt ekstrakt af græskarkerner. Disse har en beskyttende effekt mod frie radikaler, som bl.a. er dem vi kender fra luftforurening. Ved at påføre antioxidanter på huden, danner du en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.

Rig på antioxidanter & vitaminer

Kan bruges både dag og nat

Egnet til alle hudtyper

Ikke tilsat parfume

Fri for parabener

Glasflaske som er miljøvenlig

Vegansk certificeret

Nøgle ingredienser

Vitamin C, Vitamin E, Collagen, Hyaluronate, Pumpkin Seed, Aloe Vera, Gotu Kola, Prickly Pear

Anvendelse:

r påførelse af Anti-Aging Lifting Serum, renses huden fri for urenheder og makeup, med vores Soft Cleansing Foam. Herved gives huden fri passage til nemmere, at kunne optage de nærende og virksomme ingredienser fra Anti-Aging Lifting Serum. Ved påførsel fordeles serummen jævnt på hudens overflade, hvorefter det nænsomt masseres ind i huden, indtil det er absorberet. Herefter skal serummen sidde i nogle minutter, for til sidst at påføre en creme eller en olie, som giver huden fugt og beskyttelse. Vi anbefaler at anvende Anti-Aging Lifting Serum både morgen og aften for at opnå maksimal effekt.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button