Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

SOFT CLEANSING FOAM 150ML

190,00 DKK

Mild og effektiv renseskum til ansigtet

Soft Cleansing Foam er til dig, der ønsker at holde din hud velplejet og ren. Ved at rense dit ansigt én til to gange dagligt, med denne milde og effektive renseskum, fjernes fedt, snavs og andre urenheder fra huden. Herudover minimeres tilstoppede porer, hvilket r at huden har lettere ved at absorbere f.eks. en serum eller creme. Dette vil samtidig skabe fri passage til, at kunne optage de gode og nærende ingredienser, fra dine øvrige hudplejeprodukter.

Renseskummen er tilsat en masse gode antioxidanter, herunder Vitamin C og ekstrakter fra acai, græskarkerner og d solhat. Disse har en beskyttende effekt mod frie radikaler, som bl.a. er dem vi kender fra luftforurening. Ved at påføre antioxidanter på huden, danner du en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.

Rig på antioxidanter & vitaminer

Egnet til alle hudtyper

Ikke tilsat parfume

Fri for parabener

Vegansk certificeret

Nøgle ingredienser

Vitamin C, Acai, Pumpkin Seed, Red Sun Hat, Aloe Vera, Gotu Kola, Prickly Pear, Indian

Chrysanthemum

Anvendelse :

Fugt først ansigtet i varmt vand, herefter påføres ét til to pump af Soft Cleansing Foam. Masserer skummen blidt ind i huden og lad det sidde og absorbere i et par minutter. Herefter skylles huden ren, med lunkent vand. For at bevare en optimal hudpleje, anbefales det at man både renser huden morgen og aften.

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button