Hurtig levering    |    GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR    |    14 DAGES RETUR

HURTIG LEVERING

GRATIS FORSENDELSE OVER 500 KR

14 DAGES RETUR

VIPPE & BRYN CONDITIONER SERUM 8ML

320,00 DKK

Plejer, styrker og fugter vipper & bryn

Sanzi Beauty eye zone conditioner serum (bryn og vippe conditioner) er til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Serummen er udviklet af de bedste ingredienser, der ved påførsel på vipper og bryn, en til to gange dagligt r ind og styrker samt plejer hårsækkene. Dette sker ved at give næring og fugt til hårene, som derved r et sundt og glansfuldt udseende, og samtidig forlænger levetiden af hårene.

Styrker vipper & bryn

Plejer og nærer vipper & bryn

Fugter vipper & bryn

Rig på peptider og antioxidanter

Oliefri

Hormonfri

Fri for parabener

Ikke tilsat kunstig parfume

Vegansk certificeret

OBS: Afrens vipper & bryn r brug, med en oliefri makeupfjerner Anvendelse:

Sanzi Beauty eye zone conditioner serum er simpel og let at anvende, du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på dine øjenvipper og/eller øjenbryn en til to gange dagligt. Dette gøres på samme måde som ved påførsel af mascara, hvor man starter fra vipperødderne og helt ud til spidserne. r du påfører serummen, skal du rense dine øjenvipper og/eller øjenbryn fri for olier og makeuprester, så hårsækkene lettere kan absorbere serummen og derved opnå det bedste resultat. Vi anbefaler, at du påfører serummen på dine øjenvipper og/eller øjenbryn en til to gange dagligt.

Ingredienser: INCI: Aqua, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Myristoyl Pentapeptide-17, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Arginine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Copper Tripeptide-1, Glycine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Myristoyl

Pentapeptide-17, Sodium Hyaluronate , Acaibær ekstrakt , Arginine , aminosyr

Gratis forsendelse over 500 kr
14 dages retur

Call Now Button